Color Out Of Space ...
 
Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Color Out Of Space (Soundtrack, 2020)  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Előrendelhető a COoS film zenéje, ezen a linken bakelit kiadásban, az ára 28 dollár. Az albumot az a Colin Stetson jegyzi, aki a például a Herditary nagy sikerű horror film zenéjét is készítette, és aki 2018 novemberébenkoncertezett már Magyarországon.

Color Out of Space album márciusban jelenik majd meg. A bakeliten található szerzemények címei:

- West of Arkham
- The Gardners
- Contact
- Drawing the Lightning
- Dinner's Ready
- Taken
- Peaches!
- Stranded
- Alpacalypse
- City Hall
- It Burns
- The Color
- Reservoir

Idéz
Közzétéve : 25/01/2020 4:23 de.
Vidra
Beavatott

A Hereditary zenéje nagyon jó, Stetson többi anyagát nem ismerem, de eddig jó ajánlólevél. Utána fogok járni.

Időközben: tegnap volt alkalmam a filmet megnézni, szerintem elképesztően erős a zenei anyaga, lehet veszek egy nagy levegőt, és előrendelem. a Midsommar bakelitről tavaly lemaradtam, idén nem követhetem el ezt a hibát.

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 28/01/2020 12:55 du.
Megosztás:
Scroll to top