Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

The Innsmouth Case  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Még idén, PC-re és mobilra érkezik a The Innsmouth Case visual novel (interaktív könyv), de ne tévesszen meg a borítókép hangulata, mert igazából egy horror-komédiáról van szó, és a trailerben ez erősen ki is domborodik. Ugyanakkor a Steam oldalon lévő képek alapján, meg mégis csak egy sötétebb hangulatú anyag lesz. Meglátjuk, várós!

Trailer

Discord szerverük

Idéz
Közzétéve : 29/05/2020 10:06 de.
Megosztás:
Scroll to top