Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Sea Salt (2019)  

  RSS
Vidra
Beavatott

Képtalálatok a következőre: sea salt game cover

 

Tavaly októberben jelent meg az YCJY nevezetű svéd indie studió által a Sea Salt, ahol Dagon víz alól feltörő seregeit kell a szárazföldi patkányok ellen vezetni. Okkult, ószövetségi tempójú horror játék, ami főleg az ügyességet, türelmet, és a logikát veszi célba. A stratégia megnevezés erős lenne, de alapvetően megfontoltan kell vele játszani. Eléggé kiterjedt a saját mitológiája, minden szörnyhöz van egy kis leírás. Dögös pixel grafika és atmoszferikus hangulat jellemzi a játékot, Xbox passal ingyenes, steamen 20% kedvezmény van rá. Ha előbbivel rendelkezel, egy próbát mindenképpen megér.

Trailer

Honlap

Szerkesztve: 2 hónap telt el - Vidra

- Vidra

Idéz
Közzétéve : 11/02/2020 5:27 du.
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció