Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Chronicle of Innsmouth  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Ez a point & click kalandjáték elkerülte a figyelmemet (vagy már régen elsüllyedt az FB falon), pedig nagyon ígéretes, főleg, ha szereted a kalandjátékokat. A Chronicle of Innsmouth 2017-ben jelent meg, beszerethető a Steam-ről 12.99 euróért, a visszajelzések nagyon jók.

Közben meg a sikeres Kickstarter kampány után jön a folytatás is a Chronicle of Innsmouth: Mountains of Madness, ami idén májusban fog megjelenni. A folytatás már részletesebb pixelgrafikát használj, ha szereted ezt a stílust, úgy tűnik nem lesz benne hiba. A KS oldalról letölthető egy alpha demo.

Itt egy review az első játékról.

Idéz
Közzétéve : 13/02/2020 9:17 de.
Vidra kedvel
Megosztás:
Scroll to top