Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Call of Cthulhu (2018)  

  RSS
szujo.n
Jelölt

Játszottatok már a 2018-as Call of Cthulhu játékkal? Ha igen: mi a véleményetek róla, milyen élmény volt? Azért vált most (számomra) aktuálissá a téma, mert február közepétől március közepéig az Xbox One tulajok ingyen megkaphatják (amennyiben van Xbox Live Gold, vagy Gamespass Ultimate előfizetésük). A PC-men nem futna el a játék, így most lehetőségem lesz kipróbálni.
Érdekesség, hogy Farkas Balázs, az Első Országos H. P. Lovecraft Találkozón elhangzott előadásában ezt a címet nem a kimondottan a lovecrafti kozmicizmust átadni képes játékok közé sorolta.
A játék hivatalos oldala.

Idéz
Közzétéve : 29/01/2020 10:36 de.
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Ha csak nem valami durva akcióban van (nem tudom az emlitett akciók mit takarna), akkor annyira nagyon nem éri meg. Durván 12-15 óra alatt kijátszható, az RPG rendszer része meg szinte mellékes a játékban, nincs nagy befolyása a játékra.

Nyilván ha bagóért van be kell szerezni. Itt egy bemutató: https://lovecraft.hu/2018/11/07/enter-madness-call-of-cthulhu-videojatek-bemutato/

VálaszIdéz
Közzétéve : 29/01/2020 9:17 du.
szujo.n
Jelölt

A fenti akcióban a játék lényegében ingyenes, szóval megéri. 🙂 
Annyi, hogy az akciót csak az tudja kihasználni, akinek...
1. Van Xbox One konzolja (mert ez ugye a konzolos verziója a játéknak)
2. Van Xbox Live Gold előfizetése (ez szerintem a legtöbb Xbox-tulajnak van – pár ezer forint egy negyedévre és havonta négy teljes játékot ad, amiket fel se kell telepíteni, csak "megvenni", örökre a digitális könyvtárunkban maradnak, később, az előfizetést lemondva is játszhatunk velük).
Az Xbox Gamepass Ultimate csupán alternatívája az előbbinek, a CoC így is ingyenes.
Legrosszabb esetben is (ha már volt előfizetésed, de most nincs) kb. 2000 Ft egy Live Gold, aztán simán le lehet mondani. Még ennyiért talán megéri.

Annak viszont nem örülök, hogy csak 12-15 óra játékról van szó. Miért nem lehet egy egész, nyomasztó lovecrafti környezetet felépíteni, amiben már csak bolyongani, felfedezni is érdekes?

VálaszIdéz
Közzétéve : 30/01/2020 2:37 du.
Vidra
Beavatott

Pont most tervezek Xbox One konzolt vásárolni, előfizetéssel, ennél azt hiszem nincs jobb alkalom. Na majd márciusban visszatérek ide, és megmondom a tutit.

Közzétette:: @szujo-n

Annak viszont nem örülök, hogy csak 12-15 óra játékról van szó.

Hááát nem túl sok, de bevallom nekem elég lenne, ennél többet "záros" határidőn belül nem nagyon tudok játszani.

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 31/01/2020 10:44 de.
szujo.n
Jelölt

@vidra

Ha veszel egy X-Boxot és korábban még semmilyen előfizetésed nem volt, akkor az első hónap lehet, hogy pár száz Ft lesz, ha épp nem ingyenes most. Úgy már azért csak megéri. 😀

Hát igen. Egy lovecrafti játék eleve kerek, egész, ha nem is lezárt történetet érdemel, de azért én elképzelek egy bolyongós, keresgélős, túlélőjátékot. 🙂 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 08/02/2020 9:55 de.
szujo.n
Jelölt

@tj

Köszönöm szépen! Ezt kerestem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 08/02/2020 9:56 de.
Vidra
Beavatott

@szujo-n

Igen, már be is fizettem a 300 forintot, korábban volt előfizetésem, de most akciós. Milyen néven vagy Xbox Live-on? Felveszlek barátnak!

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 08/02/2020 11:06 de.
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció