Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Under A Winter's Snow - Stygian Fox  

  RSS

Új kalandot jelentetett meg a Stygian Fox a Call of Cthulhu 7. kiadásához.
Az Under A Winter's Snow című kiadvány az 1920-as években játszódó, együléses kalandon kívül tartalmaz 4 handoutot, 1 térképet, 1 kidolgozott NJK-t, 1 új mítosz lényt és egy varázslat új változatát.
Tetszés szerint pdf, puhafedeles nyomtatott könyv vagy ezek kombinációja a DriveThruRPG-től. 

„Semmi sem tölt el nagyobb csodálattal, mint az, ha valami ellene szegül a természet törvényeinek, ha valami megmagyarázhatatlan hirtelen megbolygatja jól berendezett, megszokott kis világunkat.” – H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 01/04/2020 11:55 de.
T.J. kedvel
Megosztás:
Scroll to top