Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Miskatonic Country Scenarios: A Keeper’s Guide  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

A Sentinel Hill Press Miskatonic Country Scenarios: A Keeper’s Guide könyve, mondjuk úgy minden Call of Cthulhu kalandmester asztalán ott kell, hogy legyen. Az eddig megjelent (1983-tól 2020-ig) 1920-as szettingben, Miskatonic környékén játszódó Call of Cthulhu kalandhoz (Chaosium vagy licencelt) ad részletes információt. Mikor, hol jelent meg, ki adta ki, entitások és térképek, illetve hasznos információkkal is ellátja a kalandmestereket. Három fázisban fog megjelenni a kiadvány PDF-ben a DriveThruRPG-n.

Idéz
Közzétéve : 22/07/2020 5:07 de.
Megosztás:
Scroll to top