Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Keresek tapasztalt Örzőt, Játékost vagy akár Csoportot, aki szeretne online játszani!  

  RSS
ekr3peeK
Áldozat

Sziasztok!

 

Mivel egy kis, erdélyi városban lakom, ezért nagyon behatárolt a játékos csoportom akikkel tudunk Cthulhu hivását játszani! A 6. verzióval kezdtük, és újabban 7. verziót játszunk, az esetek nagy részében én szoktam lenni az Örző!

Mivel teljesen autodidakta módon tanultam a játékot, úgy érzem, hogy vannak még nagy hiányosságok, ezért keresnék olyan Örzőt, Játékost, vagy Csoportot akikkel tudnék néhányat játszani virtuálisan, interneten keresztül, részben, hogy fejlesszem a képességeimet, részben, hogy megismerjek más játékstilusokat is!

Ha van esetleg ilyen itt a fórumon, aki szivesen fogadna, és szoktak online játszani, vagy esetleg kipróbálnák az online játékot (a karantén kezdete óta mi is online játszunk, hiába vagyunk egy városba, tehát az nem akadály, hogy létrehozzunk egy játszható környezetet, van egy program ami bár nagyon egyszerű, de teljesen ingyenes mivel, hogy én magam programoztam, ami egyben karakterlapként és kockadobó rendszerként funkcionál, magát a beszélgetést pedig egy ingyenes Discord-on keresztül simán meg lehet oldani, akár webkamerával is:D), kérem jelentkezzen!

Köszönöm!

Ádám

Idéz
Közzétéve : 17/05/2020 12:57 de.
T.J. kedvel
Témacímkék
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Szia!

Mindenképpen ajánlom Facebookon a Cthulhu mítosz + szerepjáték / lovecraftiánus TRPG csoportot, itt biztos találsz magadnak csapatot, segítőt, játékot is.

Érdekes, hogy saját felületet fejlesztettél, ez egy rohadt jó dolog, engem érdekelne egy megkukkantásra a program, ha elérhető valahol.

Azonban javasolnám a Roll20 használatát: https://roll20.net/

Ez az oldal kifejezetten arra van, hogy asztali szerepjátékot játszanak az emberkék online felületen. Ezernyi lehetőség van benne - az ingyenes verzió is tökéletesen alkalmas játékra -, komplett karakterlapok vannak beleintegrálva, kockadobás, handoutokat, térképeket lehet feltölteni és megjeleníteni játék közben, zenét lehet hozzáadni, voice chat is integrált, és a KM-nek külön felülete van, ahol komplett kampányt tud felépíteni és mindig csak azt megmutatni a játékosoknak, amit látniuk szabad. Ráadásul nem csak Call of Cthulhu-hoz, hanem például Trail of Cthulhu-hoz is van benne kampányszerkesztő, meg még egy valag más játékhoz is.

Nagyon sokan ezt használják, szerintem a legtöbben ezt használják, szóval jól jársz ha megismerkedsz vele, mert könnyeben fogsz csapatot találni magadnak így, meg eleve könnyebb lesz a játék is. A beszélgetéshez mi Skype-ot vagy Discordot használtunk, a Roll 20 + DC használata nagyon jól működik.

Sok sikert, jó játékot!

Fhtagn!

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 17/05/2020 5:40 de.
ekr3peeK
Áldozat

Köszi az útbaigazitást!:)

Az enyém még nagyon kezdetleges, megpróbálok létrehozni egy demót belőlle, viszont azon kivül, hogy számon tartja a karakterlapodat, és enged dobni, sok mindenre nem képes!:D

Az egészet csak azért csináltam, mert meg voltunk szokva vele, hogy magyar nyelvű képességeket használunk, és nem találtam semmi olyat, ahol lehetett saját képességeket létrehozni, vagy forditani, kicsit fura lett volna, amikor az Örző azt mondja, hogy dobj egy Észrevételt, és nem találja a játékos a listán, mert nem ugrik be, hogy az angolul Spot Hidden:D

VálaszIdéz
Közzétéve : 17/05/2020 11:08 de.
Megosztás:
Scroll to top