Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Harlem Unbound - 2nd Edition - PDF (Chaosium, 2020)  

  RSS

Megjelent és a Chaosium oldalán beszerezhető a Call of Cthulhu 7. kiadásához átdolgozott kiegészítő, a Harlem Unbound. Mint címe is mutatja, a kiadvány New York leginkább afroamerikaiak által lakott városrészét mutatja be. A klasszikus, '20-as évekre fókuszáló pdf tartalmaz hét kalandot, tipikus harlemi példafoglalkozásokat, új mítosz szörnyeket, kidolgozott és játszható karaktereket, egy véletlenszerű történetalkotó rendszert és egy gyorstalpalót arról, miként kezeljük a rasszokat, figyelembe véve a korszakra jellemző rasszizmust.
A kiadványban egyedi dizájnú karakterlapok, térképek, handoutok találhatók.
A Harlem Unbound ára 21.99$

„Semmi sem tölt el nagyobb csodálattal, mint az, ha valami ellene szegül a természet törvényeinek, ha valami megmagyarázhatatlan hirtelen megbolygatja jól berendezett, megszokott kis világunkat.” – H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 27/03/2020 11:41 de.
Vidra kedvel
Vidra
Beavatott

Egy ilyen kiegészítő, azért ad egy Red Hookot a játéknak. 🧐 

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 27/03/2020 12:21 du.
Megosztás:
Scroll to top