Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

[Kiemelt] Handoutok, kellékek, kiegészítők szerepjátékokhoz  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Ha van egy jó kis handoutod, akár saját gyártású, vagy olyan kiegészítőd (térkép, képeslap, újságcikk, fejléces papír stb.), ami feldobhatja a szerepjátékot, akkor oszd meg a közösséggel.

Kezdem is egy nagyméretű, nyomtatható, üres képeslappal a Tentaclii oldalról:

 

Idéz
Közzétéve : 21/03/2020 5:54 de.
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Miskatonic Egyetem campus térkép (MichaelArkAngel): https://www.deviantart.com/michaelarkangel/art/Miskatonic-University-Campus-Map-753045111

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 14/04/2020 7:11 de.
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

A nem harci képzettségek evolúciója a Call of Cthulhu első kiadásától a 2014-es (7.) kiadásig, érintve más mítoszjátékokat is. Klikkolásra még nagyobb lesz. Jobb klikkolj, majd kép megnyitása új ablakban, vagy kép mentése.

VálaszIdéz
Közzétéve : 14/04/2020 8:02 de.
Megosztás:
Scroll to top