Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Essential Modern Era Call of Cthulhu Scenarios, vol. 1 [BUNDLE]  

  RSS

A DriveThruRPG oldalán egy kötegben vihető 7, Stygian Fox által kiadott modern kori CoC kalandokat tartalmazó pdf kiadvány az eredeti 51.75$ helyett kereken 30$-ért.
Nem tudom megszámolni, hogy összesen hány kalandot és kampányt tartalmaz a csomag, ha felkeltette érdeklődésedet, itt tanulmányozhatod alaposabban a kínálatot:

https://www.drivethrurpg.com/product/311444/Essential-Modern-Era-Call-of-Cthulhu-Scenarios-vol-1-BUNDLE?src=sub

„Semmi sem tölt el nagyobb csodálattal, mint az, ha valami ellene szegül a természet törvényeinek, ha valami megmagyarázhatatlan hirtelen megbolygatja jól berendezett, megszokott kis világunkat.” – H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 02/05/2020 9:09 de.
Megosztás:
Scroll to top