Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Delta Green karantén-akció  

  RSS

Különleges szituációk különleges akciókat szülnek – ha valaki, hát a DELTA GREEN ügynökei erről sokat mesélhetnének... A DriveThruRPG kínálatában bukkant fel a Delta Green Quarantine Bundle, melynek keretében 8 DG pdf-et zsebelhetsz be 35 dollár helyett mindössze 8 dollárért.

https://www.drivethrurpg.com/product/306815/Delta-Green-Quarantine-Bundle-BUNDLE?affiliate_id=48458&fbclid=IwAR2yWFHk1KlUpAaCqWzKmdODgWpEpXsnJmlym5bOKBrY8SPdV3NDOUe5ShU

„Semmi sem tölt el nagyobb csodálattal, mint az, ha valami ellene szegül a természet törvényeinek, ha valami megmagyarázhatatlan hirtelen megbolygatja jól berendezett, megszokott kis világunkat.” – H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 18/03/2020 5:04 du.
Vidra kedvel
Megosztás:
Scroll to top