Mister Noyes
 
Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Mister Noyes
Mister Noyes
Csoport: MHPLT Moderátor
Csatlakozva: 2019-03-07
Jelölt
1

Rólam

A 86-os buszon találkoztam először Howard Phillips Lovecrafttal. Csendes, de kitartó eső hízott cseppjei rajzoltak kacifántos mintákat a busz párás ablakára azon a szürke és hideg őszi délutánon, amikor a dugóban lassan araszoló kék Ikarus műbőr ülésén olvasni kezdtem a frissen vásárolt könyvet, melynek borítóján a „Cthulhu hívása” cím állt. Az első novella, a Suttogás a sötétben első lapjain említésre kerülő vermonti áradások, és a vízben úszó idegen, rákszerű lényekre tett utalások felejthetetlen módon csengtek egybe az akkori borongós időjárással. Mindez együtt olyan hangulati sokként ért, amelynek hatása azóta is kísért. Köszönet a borzongásért, Lovecraft úr!

Hely

Időzóna

Europe/Budapest

Aláírás

„Semmi sem tölt el nagyobb csodálattal, mint az, ha valami ellene szegül a természet törvényeinek, ha valami megmagyarázhatatlan hirtelen megbolygatja jól berendezett, megszokott kis világunkat.” – H. P. Lovecraft

Közösségi hálózatok
Tag aktivitás
40
Fórum hozzászólások
11
Témák
0
Kérdések
0
Válaszok
0
Kérdés megjegyzések
50
Kedvelt
26
Érkezett lájk
1/10
Arány
0
Blog bejegyzések
0
Blog hozzászólások
Megosztás:
Scroll to top