Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

OHPLT videó #3 - Hartyándi Mátyás: Kozmikus magány vs Csupacsáp – Lovecraft értelmezések az asztali szerepjátékok világában  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Hartyándi Mátyás előadása az I. Országos H. P. Lovecraft Találkozó alkalmával a Három Holló Kávéházban Budapesten 2019. október 19-én.

A felvételt megnézheted YouTube csatornánkon, ha ide kattintasz.

H. P. Lovecraft műveinek közkinccsé válásával, illetve a zombiláz kifulladásával a populárissá vált geek kultúra trend-ranglistáján dobogós helyre küzdötte fel magát a Cthulhu-mítosz. A plüssCthulhuk és havonta bejelentett Kickstarter játékok tömegén túl a zugokban is hasonló termékenységet találhatunk: az elmúlt öt évben több Lovecraft inspirálta asztali szerepjáték látott napvilágot, mint az a Call of Cthulhu RPG 1981-es megjelenése óta eltelt három évtizedben összesen. Előadásában Hartyándi Mátyás a játékok bemutatásán túl arra is keresi a választ, dizájnjuk miként tükrözi a különféle Lovecraft értelmezéseket.

A felvételt készítette: Tóbiás Renáta
Utómunkálatok: Kultcsempész Művek

Nagy szüksége lenne a fórumnak a kép, videó, audio és egyéb anyag beágyazásához szükséges modulra, ami 11 dollár. Ha esetleg úgy érzed tudsz ennyit áldozni a fórumra, akkor jelezd az egyesületnek emailben.

Szerkesztve: 10 hónap telt el - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 27/11/2019 7:28 de.
Megosztás:
Scroll to top