Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

OHPLT videó #2 - Pető Zoltán: Az univerzum mitologikus szemlélete – Lovecraft és Clark Ashton Smith művészete  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Pető Zoltán előadása az I. Országos H. P. Lovecraft Találkozó alkalmával a Három Holló Kávéházban Budapesten 2019. október 19-én.

A felvételt megnézheted YouTube csatornánkon, ha ide kattintasz.

Az előadás bemutatja, miként alakult H. P. Lovecraft és Clark Ashton Smith barátsága és milyen kapcsolat alakult ki közöttük irodalmi vonatkozásban. Továbbá kitér művészetük közös és eltérő vonásaira, beillesztve azt az amerikai horrorirodalom és általában a rémtörténet angolszász hagyományába, kimutatva azt a hatást, amit egymásra gyakoroltak. Végül pedig bemutatja Lord Dunsany milyen hatást gyakorolt a két szerzőre.

A felvételt készítette: Tóbiás Renáta
Utómunkálatok: Kultcsempész Művek

Nagy szüksége lenne a fórumnak a kép, videó, audio és egyéb anyag beágyazásához szükséges modulra, ami 11 dollár. Ha esetleg úgy érzed tudsz ennyit áldozni a fórumra, akkor jelezd az egyesületnek emailben.

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 25/11/2019 3:58 de.
Megosztás:
Scroll to top