Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

[Kiemelt] Olvass el! - Discord szerver  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

A magyar lovecraftiánus közösség szervere. Minden ami Lovecraft, weird irodalom és Cthulhu-mítosz.

Discord meghívó: https://discord.gg/9Rhhfyk

Tisztelet! Önkontrol! Kulturáltság!

• A trollkodás, szándékos vitakeltés, és az arra történt reakciók meg lesznek torolva. = BAN Csak amit otthon is megengedsz magadnak.
• Ha politizálni akarsz, gyalázni valamely népcsoportot, vallást, keresd meg hozzá a csoportodat. Ha nem bírod ki = BAN
• Ha képet, videót, zenét stb. linkelsz vagy csak töltesz fel, lehetőség szerint oszd meg velünk az alkotót is, legalább a nevét és a mű címét.

A Discord lényege az, hogy gyakorlatilag van egy olyan chat szoba, ahol egész nap tudsz lógni, és ha eszedbe jut valami, akkor azt megoszthatod a többiekkel. Régi szép idők? Igen, valahol igen. Totálisan felesleges? Na ezt azért nem mondanánk

Szerkesztve: 11 hónap telt el 2 alkalommal - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 04/11/2019 9:15 de.
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top