Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

[Lezárva] Olvass el!  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Új topic nyitásához használd az alábbi formátumot:

  • Szerző neve: A mű angol címe / A mű magyar címe

Tehát ha HPL-től a Cthulhu hívását olvastad el újra, akkor így nyisd meg hozzá a topicot:

  • H. P. Lovecraft: The Call of Cthulhu / Cthulhu hívása

Ettől semmiképpen ne térj el! Természetesen, ha a mű nem jelent meg angolul, vagy nincs angol címe, akkor azt a címet add meg elsőként, amely nyelven megjelent. Illetve ha nincs magyar címe, akkor ugyebár… Mielőtt új topicot nyitnál, győződj meg róla, hogy még nem szerepel a listában.

Nem könyvbemutatókra, recenziókra vagyunk kíváncsiak, hanem a te magánvéleményedre, olvasási élményedre. Tehát ha neked van egy blogod, vagy online irodalmi magazinod, ne a cikkedet reklámozd itt. Kíváncsiak vagyunk mindenki, minden jellegű véleményére, ha ez negatív kritika, akkor is. Azonban alapvető, hogy tartsd tiszteletben fórumtársad véleményét. Ha neki éppen nem tetszett a novella, ami a te kedvenced, attól ő még nem hülye, vagy dilettáns idióta. Csupán más a véleménye.

Szerkesztve: 5 hónap telt el 2 alkalommal - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Közzétéve : 02/11/2019 7:35 du.
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció