Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

2020/01/14  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Tavaly bemutatták a Color Out of Space filmet a H.P. Lovecraft Film Festival & CthulhuCon-on, amit nyilván meg is nyert. A rendezvény alkalmával volt egy kis kérdezz felelek  Richard Stanley rendezővel, ami most felkerült a YouTube-ra.

A videót ezen a linken tudod megnézni: https://youtu.be/PiKbU2KVxkk

Nagy szüksége lenne a fórumnak a kép, videó, audio és egyéb anyag beágyazásához szükséges modulra, ami 11 dollár. Ha esetleg úgy érzed tudsz ennyit áldozni a fórumra, akkor jelezd az egyesületnek emailben.

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 14/01/2020 6:34 de.
Vidra
Beavatott

Lényegében az elmúlt évek első videója a rendezvényről, amit ők vettek fel, a legjobb emlékeim, és a szervezet youtube feltöltései szerint. Még ezt csapták hozzá: Vincent Price lánya, és Roger Corman beszélgetése. Ledöbbent az, hogy az öreg még él

https://www.youtube.com/watch?v=bbPO2fCThWo

Imádom olvasgatni filmográfiáját, elképesztően bizarr címek köthetőek a nevéhez:
https://www.imdb.com/name/nm0000339/

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 15/01/2020 11:47 de.
Megosztás:
Scroll to top