Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

2020/01/13  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Hamarosan (a hét közepén) felfrissülve térünk vissza és hozzuk ismételten a friss híreket a hazai és nemzetközi lovecrafti színtérről.

Folytatjuk az OHPL videók feltöltését, a képgaléria is elkészül, illetve a részletes beszámoló, összefoglaló az eseményről. Újabb projekteket is indítunk idén, ezekről részletesen be fogunk számolni, előzetesen csak annyit, hogy 2020-ban több olyan alkalom is lesz, amikor is egy apropó okán a hazai közösség ismét találkozhat egymással.

Ezen alkalmak egyike lesz egy kiállításmegnyitó (a tervek szerint áprilisban), melyet egy grafikai pályázat fog megelőzni, amit a Memento Mori egyesülettel és kezdeményezésével fogunk közösen szervezni és levezényelni. Ennél többet egyelőre nem mondhatunk, hamarosan érkezünk a részletes információkkal.

Új rovatokat is indítunk, kiterjesztjük a weird irodalmi projektjeinket, ennek egyik része lesz, hogy Clark Aston Smith (születésének évfordulója pont ma van) és Lovecraft kapcsolatát, levelezését fogjuk jobban feltárni.

Továbbra is mindenkit buzdítunk, hogy használjátok a Fórumot, mert a Facebook jelenlétünket korlátozni fogjuk, folyamatosan csökkenni fog aktivitásunk a Facebookon.

Hamarosan érkezünk.

Szerkesztve: 8 hónap telt el - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 13/01/2020 5:40 de.
Fanni S kedvel
Megosztás:
Scroll to top