Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

2019/11/08  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

François Baranger nagyon jó arc, és nem csak azért, mert a The Call of Cthulhu után az At the Mountains of Madnesst is illusztrálta, hanem mert a Lovecraft illustrated by Baranger Facebook oldalán létrehozott egy Wallpapers ATMOM albumot, ahol 5 darab nagyméretű háttérképet találhatsz.

A Facebook galériát elérd ezen a linken.

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 08/11/2019 4:53 de.
szujo.n
Jelölt

Ráadásul most két 50*70-es print mellé jár egy 11*20-as, dedikált print ajándékba. Így már nem is tűnik olyan soknak az az össz-vissz 140 €. 😀 

VálaszIdéz
Közzétéve : 08/11/2019 2:01 du.
MHPLT kedvel
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

@szujo-n

Hát öööö, nekem egy ilyenem van, dedikálva és sorszámozva. Sima FB játékon nyertem Baranger oldalán. (Igen, tudom. 😀 😀 😀 😀 😀 )

VálaszIdéz
Közzétéve : 08/11/2019 4:37 du.
szujo.n
Jelölt

@tj

Ftagn! 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 11/11/2019 7:54 de.
Megosztás:
Scroll to top