Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

2019/11/04  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Előrendelhető az idei év egyik legjobban várt kötete, az Arthur Machen: A nagy Pán isten és más szentségtelen történetek című könyv.. Az eddigi legteljesebb önálló Arthur Machen antológia Magyarországon, 13 hátborzongató történettel a rémtörténetek nagymesterétől! A kötet végén található 5 darab esszé foglalja keretbe a kiadványt, mely a macheni életmű első szakaszának reprezentatív válogatása.

Elsőként Magyarországon S. T. Joshi előszavával, 368 oldalon keménytáblás borítóval!

A kötet előrendelhető a Dunwich Market lovecraftiánus vegyesboltban.

Link: https://www.dunwichmarket.com/termek/arthur-machen-a-nagy-pan-isten-es-mas-szentsegtelen-tortenetek/

* * *

Az ELTE Online-on jelent meg Márk Nemes részletes beszámolója a találkozóról. Nos, úgy tűnik nem csak mi gondoljuk úgy, hogy a rendezvény beváltotta a hozzá fűzött reményeket, Márk személyében egy előadónk már van a jövő évi találkozóra. Iä! Iä! Budapest fhtagn!

Link: http://elteonline.hu/kultura/2019/11/01/a-csapologia-alapjai-beszamolo-az-i-orszagos-h-p-lovecraft-talalkozorol

* * * 

Élménybeszámoló az I Országos H P Lovecraft Találkozóról a Cinegore.net horrorportálon. Köszönjük az elismerést, és igen, egy ilyen kezdés után, biztos, hogy lesz folytatás. 

Link: http://www.cinegore.net/2019/11/01/elmenybeszamolo-i-orszagos-lovecraft-talalkozo

Szerkesztve: 8 hónap telt el 2 alkalommal - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 04/11/2019 7:34 de.
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top