MHPLT Podcast 2020....
 
Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

MHPLT Podcast 2020.03.29. - Richard Stanley: Color out of Space  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

A podcastben Richard Stanley Szín az űrből című Lovecraft adaptációját jártuk körbe. A film fogadtatása nagyon vegyes lett, vannak akik mesterműnek tekintik, vannak akik egyértelműen negatív véleménnyel vannak a filmről. Az biztos hogy a maga becsült 6 000 000 millió dollárjával az eddigi legnagyobb költségvetésű Lovecraft film, és mivel nemzetközi színtéren a megítélése pozitív, a SpectreVision hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a tervezett trilógia, aminek a következő része a Dunwich Horror lesz.

Résztvevők: Sütő Fanni, Fekete I. Alfonz, Molnár András, Tomasics József

Előre szólunk, hogy az adásban elhangzó vélemények, egyéni, szubjektív vélemények, nem az egyesület véleménye.

A beszélgetést meghallgathatod itt:

YouTube
Anchor.fm
Spotify

Nagy szüksége lenne a fórumnak a kép, videó, audio és egyéb anyag beágyazásához szükséges modulra, ami 11 dollár. Ha esetleg úgy érzed tudsz ennyit áldozni a fórumra, akkor jelezd az egyesületnek emailben.

Idéz
Közzétéve : 30/03/2020 4:01 de.
Megosztás:
Scroll to top