Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Playmat Arkham Horror TCG-hez (letölthető formátum, nem ingyenes)  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Mondjuk úgy finoman, hogy rohadt jó playmat készült Arkham Horror TCG-hez, ami megvásárolható és letölthető a készítő Etsy oldaláról. Nem ingyenes, de legalább digimatz aki a grafikát készítette magyar srác, és egy ilyen kaliberű grafikához az ár nagyjából lótúró. Illetve egy mondat az eredeti megosztásból: "Hamarosan készül belőle két féle szóló verzió is (pár hónapon belül 😆)"

Kinyomtatni az anyagot itthon nem éppen egyszerű, volt egy szépreményű Playmat.hu oldal, de az jelenleg nem fogad egyedi megbízásokat. Digimatz molinó anyagra szokta nyomtattatni a témát. Pazar.

Idéz
Közzétéve : 25/03/2020 11:13 de.
Vidra kedvel
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top