Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Cultistorm bemutató és nyereményjáték  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

A Társasjátékok.com-on jelent meg egy magyar nyelvű részletes bemutató a Cultistorm játékról, melyből megismerheted a játékmechanizmust is.

"még a tapsztalt játékosok nyerési aránya is 40 százalék körül mozog, úgyhogy érdemes nem túl nagy reményekkel nekivágni az első kalandnak. A játék úgy van kitalálva, hogy semmiképen ne legyen kényelmes a győzelem."

Továbbá van egy nyereményjátékis, amiben egy Cultistorm játékot nyerhetsz.

A játékot már kapható több helyen is, például a Delta Vision webshopjában, de a GémKlub ajánlata a legjobb a 21 840 forinttal.

 

Idéz
Közzétéve : 17/01/2020 6:03 de.
Megosztás:
Scroll to top