The Mountains of Ma...
 
Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

The Mountains of Madness - an HP Lovecraft graphic novel  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Tegnap indult a képregény Kickstarter kampánya, és ma már valószínűleg meg is lesz a kitűzött 3865 dolláros cél. A képregény Lovecraft eredeti kisregényék a folytatása tulajdonképpen, az első sarrkköri expedíció után egy újabb indul az Antarktiszra. Még az indulás előtt egy idegen, egy naplót ad át Howard Pym-nek az expedíció vezetőjének, azzal, hogy még megérkezés előtt olvassa el.

Bele is kukkanthatsz a képregénybe (Dropbox link itt), az alap digitális kiadás 5 font, a nyomtatott alap kiadás 12 font lesz.

Idéz
Közzétéve : 28/02/2020 8:12 de.
Megosztás:
Scroll to top