Cultistorm: A lovec...
 
Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Cultistorm: A lovecraftian Board Game  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

A Cultistorm magyar fejlesztésű lovecrafti társasjáték az év eleji Kickstarter kampányával jelentős sikert ért el, bőven túllépték a tervezett célösszeget a kampány során. Nem csak azért izgultunk, hogy sikeres legyen a kampány, mert a Cultistorm játék nagyon jó, hanem mert a csapat felajánlotta, hogy támogatni fogja az egyesületet siker esetén. Ez meg is történt, a Cultistorm jelentős összeggel támogatta az I. Országos H. P. Lovecraft Találkozót.

Most pedig elindul az Indiegogo kampány, melyből még 20 nap hátra van, ha esetleg lemaradtál volna róla az év elején, ráadásul van pár olyan dolog ebben a kampányban, ami az eredetiben nem volt benne.

Szerkesztve: 5 hónap telt el 2 alkalommal - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 11/11/2019 6:47 de.
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció