Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

W. H. Pugmire: A shoggothok szentségtelen odvában  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Eredeti megjelenés: W. H. Pugmire: Within Your Unholy Pit of Shoggoths (Monstrous Aftermath: Stories in the Lovecraftian Tradition - Hippocampus Press, 2015)

Magyarul megjelent: W. H. Pugmire: A shoggothok szentségtelen odvában (Somogyi Gábor fordítása, Rémtörténetek járvány idejére - TBA Könyvek, 2020)

Felolvasta: Kovács Bálint
Vágás/effektek: Simon Miklós
Fordította: Somogyi Gábor
Készítette: Gardrób Stúdió

A hangoskönyvet meghallgathatod itt:
YouTube
Anchor.fm
Spotify

W. H. Pugmire: A shoggothok szentségtelen odvában című novellája még sehol nem jelent meg magyar nyelvű fordításban. Sőt! Egyetlen novellája sem jelent meg magyar fordításban, a Rémtörténetek járvány idejére ebook-ban olvasható első - és eddig egyetlen - novellája itthon. Wilum sajnos már nem élhette meg a novella magyar nyelvű megjelenését, 2019. március 26-án hunyt el 67 éves korában. Halálának évfordulójára készült el a hangoskönyv.

A Rémtörténetek járvány idejére e-book ingyenesen letölthető a Dunwich Market lovecraftiánus vegyesboltból.

Nagy szüksége lenne a fórumnak a kép, videó, audio és egyéb anyag beágyazásához szükséges modulra, ami 11 dollár. Ha esetleg úgy érzed tudsz ennyit áldozni a fórumra, akkor jelezd az egyesületnek emailben.

Idéz
Közzétéve : 30/03/2020 4:17 de.
Megosztás:
Scroll to top