Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Lovecraft-napok Franciaországban októberben  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

„2020 októberében, a történelemben másodjára, a Miskatonic folyó Verdunön keresztül folyik majd, és campusszá változik a város: a Miskatonic Egyetem campusává.”

Idén októberében másodjára rendezik meg Franciaországban (Verdun) a Lovecraft-napot. A rendezvény plakátjához Loïc Muzy ajánlotta fel az egyik alkotását. Program még nincs, amint megjelenik frissítjük a bejegyzést.

Facebookoldal és honlap a Capmus Miskatonic (tartalom még nincs).

Idéz
Közzétéve : 30/03/2020 5:40 de.
Fanni S kedvel
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top