Ami még nem működik...
 
Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

[Kiemelt] Ami még nem működik, de idővel elérhető lesz  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

A fórumnak vannak bizonyos funkciói, melyk még nem elérhetők, ugyanis ezek az alapvetően ingyenesen használható wpForo fórummotor fizetős részéhez tartoznak. Mielőtt ezeket bevezetnénk, az egyesület megvásárolná a modulokat, mindenkiképpen tesztelnünk kell a fórumot és meg kell győződnünk róla, hogy jól döntöttünk az elindításával. Ha megfelelő kihasználtságú lesz a fórum, akkor megvásároljuk a modulokat. Mivel a fórum Wordpress alapra épül, elérhetőek bizonyos modulok, melyek helyettesíthetik a wpForo saját moduljait, azonban nem szeretnénk ilyeneket használni, mert könnyen összeugranak egymással. Na meg nagyrészük amúgy is fizetős, ezért inkább kizárólag a wpForo moduljait tervezzük beszerezni.

Természetesen soha nem zárkózunk el egy irányzott támogatói felajánlástól. Ha úgy gondolod, hogy a modul(ok) megvásárlásával támogatod a fórumot, az egyesületet, akkor írj nekünk emailt: forum@lovecraft.hu

 

Kép, videó, audió és egyéb anyag BEÁGYAZÁSA a hozzászólásba

Ez biztos kiveri a biztosítékot, mi is így gondoljuk, de ez a lehetőség le van tiltva a fórumban, amit mi nem tudunk feloldani, csak ha megvesszük a modult. Ha most például egy YouTube, Vimeo stb. videót akarsz belinkelni egy hozzászólásba, a link automatikusan törlődik. Bosszantó, tudjuk. Ahhoz, hogy működjön meg kell venni a modult, aminek az ára 11 dollár.

FIGYELEM! Sima link beilleszthető a hozzászólásokba, tehát ha egy cikket szeretnél linkelni, az működik. Illetve képet úgy tudsz beilleszteni egy hozzászólásba, ha a kép linkjét bemásolod, ebben az esetben automatikusan a kép jelenik meg a hozzászólásodban.

 

Privát üzenet, chat

Jelenleg nem tudsz a fórum felhasználóinak direkt üzenetet küldeni, csak a fórumtémákban tudod hozzászólásban elérni a fórumtagokat. Ez egy igencsak hasznos bővítés lesz, mondhatjuk az egyik alap funkciója kell legyen egy fórumnak, minden bizonnyal ezért is tették fizetőssé a fejlesztők. Az ára 35 dollár.

 

Több csatolmány feltöltése egyszerre

Jelenleg egy hozzászóláshoz egy csatolmányt lehet feltölteni, ami alapvetően elég tud lenni, de például a Kreatív sarok témában, ahol grafikusok alkotásaikat szeretnék megosztani a fórumtagokkal, szükség lesz erre a modulra. Addig marad az egy hozzászólás, egy csatolmány megoldás. A modul ára 35 dollár.

 

Fele angol, fele magyar

A wpForo fórummotorhoz készült beágyazott magyarítás, azonban ez még korántsem teljes, illetve néhány helyen igencsak furcsa lett. A magyarítás folyamatban van, idővel minden, jelenleg még angolul szereplő szöveg magyar fog lenni. Ehhez csak idő kell, pénz nem.

Szerkesztve: 11 hónap telt el 4 alkalommal - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 03/11/2019 10:32 de.
Megosztás:
Scroll to top