Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

[Kiemelt] _Olvass el!  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Gyűjtsük ebbe a topicba azokat az ingyenes tartalmakat, melyek szabadon felhasználhatók akár csak átmeneti időszakra is. A koronavírus-járvány elindította azt az összefogást, melynek során könyvkiadók, zenészek és még számos kreatív ingyenesen elérhetővé tett egyébként fizetős tartalmakat. Kövessük a példájukat, osszuk meg mi is saját ingyenes projektjeinket és gyűjtsük a topicba azokat, melyek netszerte elérhetők.

Létrehozhatsz új topicot is a Free Stuff főkategória alatt, de ha nem akarsz, akkor egyszerű hozzászólásban írd meg a Vegyesfelvágotttopicba mid van, mit találtál.

Idéz
Közzétéve : 30/03/2020 8:51 de.
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top