Regisztráció után "...
 
Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

[Kiemelt] Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

A WordPress és a wpForo fórummotor felhasználónként három nevet különböztet meg:

Felhasználónév: Ezzel a névvel regisztráltál és tudsz belépni.
Kijelző név: ez a név fog szerepelni a hozzászólásoknál az avatarod alatt .
Nickname: egyedi név, amit a WordPress és a wpForo használ a felhasználói URL profil előállításához. Ez a név fog megjelenni, ha valaki egy hozzászólásodra válaszol.

Kijelző nevet és a Nicknevet egyaránt a motor generálja automatikusan a Felhasználói névből. Ez nem a legbiztonságosabb megoldás a – egyelőre nincs mód ezt megváltoztatni – ezért javasoljuk, hogy a Kijelző nevet és a Nicknevet változtasd meg rögtön a regisztráció után.

Ezt meg tudod tenni a Felhasználói profilodnál: Menü -> Profilom –> Felhasználói fiók -> Fiókod

Példa:

Ha te regisztrálsz a „mintamarton” felhasználónévvel, és visszaigazolás után beállítottad a jelszót, majd belépsz az oldalra, akkor a motor által használt mind a három név a „mintamarton” lesz. Ez fog megjelenni a hozzászólásoknál (Kijelző név), és ezzel tudnak majd megemlíteni is (Nickname). Ellenőrizheted a profil oldaladon.

Ha átnavigálsz a Fiókodra, akkor látod, hogy a felhasználónevedet nem tudod megváltoztatni, de a Kijelző nevet és a Nicknevet (Nickname) igen. A példánál maradva megadhatod, hogy a Kijelző neved „Minta Márton” legyen, a Nickneved pedig „mmarci”. A lényeg, hogy ne a regisztrációkor megadott felhasználó nevet használd a fórumon.

Szerkesztve: 11 hónap telt el 2 alkalommal - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 02/11/2019 8:52 du.
Megosztás:
Scroll to top