The Tell-Tale Heart...
 
Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

The Tell-Tale Heart (2008)  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Robert Eggers nagyot megy ebben az évben, a The Lighthouse eddig még nemigazán kapott negatív kritikát. A The Lighthouse előtt volt a The VVitch, azonban előtte volt még filmje Eggersnek, például a 2008-as The Tell-Tale Heart rövidfilm, ami ugyebár egy Edgar Allan Poe feldolgozás. 2009-ben megjárt pár filmfesztivált, de itt megállt a történet, azonban most úgy néz ki, hogy mégiscsak lesz alkalmunk megnézni a filmet. Eggers októberben egy Reddit AMA (Ask Me Anything) alkalmával, hogy a film még 2019 vége előtt megjelenhet.

Az AMA-t amúgy is érdemes elolvasni.

Idéz
Közzétéve : 13/11/2019 8:12 du.
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top