The Deep Ones (2020...
 
Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

The Deep Ones (2020)  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Lovecraftba oltott Rosemary gyermeke, vagy Rosemary gyermekébe oltott Lovecraft érkezik idén. Chad Ferrin (ParasitesThe Ghouls, Someone’s Knocking at the Door) független filmjéről még nem tudni sokat, van egy szinopszis illetve egy rövid nyilatkozat, melyben említésre kerül HPL. Van IMDB oldal, egy menő plakát, pár kép a filmből, illetve pár beharangozó, melyek tartalma szinte megegyező. Például itt, vagy itt, vagy itt

Vigyázó szemeinket a Mélységlakókon tartjuk.

Idéz
Közzétéve : 19/02/2020 6:36 de.
Vidra
Beavatott

Eléggé albumborító a hangulata.

Képek a filmből ezen link alatt. Nagyon egymástól elütő hangulatúak, ami semmit sem jelent pro per kontra, viszont a filmográfiája eléggé trash szagú. (Ez mondjuk ellenálhatatlan: Exorcism at 60,000 Feet: On the last flight of a transatlantic passenger airliner, a priest, a rabbi and the airline crew team together to save a plane from a pandemic of demonic possessions.) Erre a mozira, mondjuk én beülnék.

 

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 21/02/2020 7:53 du.
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció