Richard Stanley: Th...
 
Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Richard Stanley: The Dunwich Horror  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

A Nerdist-nek van pár belsősnek nevezett információja Stanley következő filmjéről, ami ismét egy Lovecraft feldolgozás lesz, mégpedig a The Dunwich Horror. A filmek mögött álló Spectrevision már bejelentette, hogy trilógiát akar, és a Color Out of Space után a Dunwich következik.

A tuti, hogy Stanley nem fogja teljesen követni az eredeti történetet, akárcsak a COoS esetében; a TDH a COoS eseményeit fogja követni, a #metoo botrányba keveredett Miskatonic Egyetemmel. Hát ööööö...

Idéz
Közzétéve : 17/01/2020 7:28 de.
Vidra
Beavatott
Közzétette:: @tj

metoo botrányba keveredett Miskatonic Egyetemmel. Hát ööööö...

Ettől a gondolatmenettől metoozva érzem magam, ez a szcenario kúszott be agyamba:

Henry Armitage, a nagyvilági egyetemi professzor félreérhetetlen ajánlatot tesz a vidéki neveltetésű, konzervatív családból származó Lavinia Whateleynek. A megözvegyült anyja, tehetetlen a férfi közeledésével szemben, akit megőrjít a lány tejfehér bőre, és disszonáns tekintete. Tragédiába torkollik az egyre durvább zaklatás, és Lavinia öngyilkos lesz az erdőben. Anyja bosszút esküszik, és tiltott, old school mágiához nyúl, hogy bosszút álljon, ami egész Dunwichra hatással lesz...

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 31/01/2020 12:35 du.
T.J. kedvel
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

@vidra

Jó, te beteg vagy. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 02/02/2020 8:22 de.
Vidra
Beavatott

@tj

Oh, thank you! 😀

https://www.youtube.com/watch?v=SQZooJhBG_E

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 02/02/2020 10:21 de.
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció