Color Out of Space ...
 
Megosztás:

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek.

FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Color Out of Space (2019)  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Az idei év talán legjobban várt filmje a Richard Stanley rendezésében készült Color Out of Space lovecrafti filmfeldolgozás. Nyilván relatív ki fűz hozzá szép reményeket, vagy ki az, aki már előre pesszimista (jelen), az eddigi információk nagyon megosztóak a filmről. Az IMDB 6.4-s közösségi értékelésétől most tekintsünk el (amúgy 666 darab szavazat alapján).

Próbáltunk érdeklődni, mikor lesz hazai mozis bemutató, de nem jártunk sikerrel, a Filmforgalmazók Egyesülete nem tudott segíteni. Ha esetleg van tipped, hol kellene érdeklődnünk, akkor ne tartsd magadban, bár valószínűleg felesleges.

Erős a gyanúm, sőt, szinte biztosra mondom, hogy itthon nem fog mozikba kerülni, ugyanis kiderült, hogy mikor jelenik meg a DVD verzió.

A nemzetközi mozis bemutató január 24-én lesz, a DVD megjelenés pedig február 25-én.

Ez az egy hónap szerintem előre jelzi, hogy mozikba nem nagyon fog kerülni a film, nagyjából mondhatjuk, hogy még aznap fel fog kerülni a torrent oldalakra. Egyik komment szerint Németországban sem lesz mozis bemutató. Ezen a linken megtalálod a DVD megjelenés részleteit, borítók stb.

Idéz
Közzétéve : 10/01/2020 8:16 de.
Claydemon
Jelölt

Hát ez a korai DVD megjelenés nem túl jó omen, de azért én a bizakodók táborát erősítem 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 10/01/2020 10:41 de.
Vidra
Jelölt

Milyen érdekes, azt írja az IMDB, hogy ennek a filmnek a remake:

https://www.imdb.com/title/tt0092809/

Itt viszont nem jelzik a lovecrafti eredetet. Megint egy különös filmfeldolgozás. 🙂 Folytatás is készült: After being bitten by a radioactive snake, a young man begins to spawn snake-like creatures with a vicious, murdeous nature.  Yig átka! :O A további részek is remekül hangzanak.

A hozzászólás módosítva: 5 nap telt el , Vidra

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 15/01/2020 12:03 du.
Claydemon kedvel
Claydemon
Jelölt

@vidra

Megnéztem a trailerét, ott a végén bemondják, hogy Lovecraft műve alapján készült. Az előzetes alapján az a vérbeli '80-as évekbeli zs -kategóriás horrornak tűnik, amiket akkoriban hangalámondással néztünk 😀 

VálaszIdéz
Közzétéve : 15/01/2020 1:02 du.
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció