Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Dracula, Frankenstein, Van Hellsing filmek készülnek, ha készülnek (infó egyelőre még nincs)  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Tegnap olvastam a Geekz-en:

„A CBS közvetlen folytatást készít A BÁRÁNYOK HALLGATNAK-hoz tévésorozatos formában, CLARICE címmel - vagyis Clarice Starling lesz a főszereplője, és 1993-ban játszódik majd, amikor is az FBI-ügynök további sorozatgyilkosok és erőszaktevők nyomába ered. A projekt egyik fő írója és producere Alex Kurtzman lesz, aki... de ezt inkább nem kommentáljuk.”

Gondoltam megnézem ki ez az Alex Kurtzman, ha már ennyire nem bíznak benne. Nem is csodálom, a sorozatok, melyeket jegyez, engem elrettentenek a dologtól, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy Kurtzman IMDB oldalán, van pár film, ezek közül három:

Untitled Dracula Film (producer) (announced)

Untitled Frankenstein Film (producer) (announced)

Van Helsing (producer) (announced)

Okés, itt „csak” producer, de ezekről esetleg valaki hallott már?

Idéz
Közzétéve : 13/01/2020 6:29 de.

Ha jól látom az IMDb-n, ezek a Universal azóta lelőtt Dark Universe mozis sorozatának filmjei lettek volna.
A Dark Universe a Universal stúdió klasszikus rémeit (a rémek krémjét, hehe) eresztette volna össze. Az alapvetés az volt, hogy feltámasztják a '30-as évek sikerszériáját, amikor Lugosi és Karloff uralta a mozipénztárakat hol Drakulának, hol múmiának, hol Frankenstein szörnyének maszkírozva. Valami olyan moziverzumot akartak felépíteni, mint a Marvel szuperhős filmjei. Miután viszont Tom Cruise múmiafilmje, amit a sorozat nyitódarabjának szántak, olyat hasalt a pénztáraknál, mint a vaníliapudinggal felturbózott Lajcsika az ovi betonudvarán, az egész ötletet parkolópályára tették, aztán szép lassan, diszkréten és feltűnés nélkül elfelejtették. Pedig korábban már a nagy húzóneveket is belengették: Cruise mellett Johnny Depp, Russell Crowe, Javier Bardem...
Ha jól tudom, ezekből a filmekből (ebben a formában) nem lesz már semmi.

„Semmi sem tölt el nagyobb csodálattal, mint az, ha valami ellene szegül a természet törvényeinek, ha valami megmagyarázhatatlan hirtelen megbolygatja jól berendezett, megszokott kis világunkat.” – H. P. Lovecraft

VálaszIdéz
Közzétéve : 13/01/2020 9:46 de.
T.J. kedvel
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

@mr-noyes

Áhhhhháááá ééértem! Hát ebben a formában akkor köszönetet mondok a Nagy Öregeknek, hogy nem valósultak meg ezek a filmek. Sajnos megnéztem a Cruise féle Múmiát... Jól benyalintottak megint a trailerrel. Köszi az infót.

VálaszIdéz
Közzétéve : 15/01/2020 7:58 de.
Vidra
Beavatott

2017-ben volt az IMDB-n utoljára frissítés ezen filmekkel kapcsolatban, szóval gondolom a development hellben bugyognak egy jó darabig. Szerintem lehetett volna ebből valami érdekeset kihozni, mint a Penny Dreadful, de úgy gondolom az aktuális mozis trendekre és piaci igényekre hivatkozva, csak valami fontoskodó kellemetlenség származott volna ezekből, amik talán látványosak.

Viszont ennek a Frankenstein verziónak  tetszik a plakátja és címe.

https://www.imdb.com/title/tt10288908/?ref_=tt_sims_tt

ezen rövidfilm alapján készült

https://www.imdb.com/title/tt5821856/?ref_=tt_sims_tt

Erről lehet valamit tudni?

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 15/01/2020 11:12 de.
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció