Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

[Kiemelt] Adó 1+1% – Támogasd te is az MHPLT működését  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Kedves barátaink, Lovecraft rajongók!

A Magyar H. P. Lovecraft Társaság 2020-tól jogosulttá vált arra, hogy magyarországi magánszemélyek adójuk 1+1%-os felajánlásával támogassák az egyesület működését. Az egyesület jogosultságát ellenőrizheted a NAV oldalán itt, ha letöltöd az XLS vagy PDF fájlt (a kereső nem működik megfelelően, nem naprakész).

Támogasd te is adód 1+1%-val a Magyar H. P. Lovecraft Társaság munkáját, a magyarországi lovecraftiánus közösséget!

Adód felajánlásáról 2020-ban május 20-ig rendelkezhetsz. A rendelkező nyilatkozatot a legegyszerűbben az e-SZJA online felületen töltheted ki ezen a linken. Az online kitöltő felület ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható, ebben az esetben a rendelkező nyilatkozat csak kinyomtatva, papír alapon, lezárt borítékban nyújtható be a NAV-hoz. A nyilatkozatot letöltheted az előbbi linkről. További részletes tájékoztatást itt találsz még a felajánlásról.

Az MHPLT adószáma: 18910784-1-20

A rendelkezéshez egyedül az adószámunk szükséges, a “kedvezményezett technikai száma, neve” részhez nem kell semmit írni!

A rendelkezésekből felajánlott összeget az MHPLT teljes mértékben az egyesület működésére, fenntartására fordítja. Alapszabályunk értelmében az egyesület tagjai anyagi juttatásban nem részesülnek, a tagság munkáját önkéntes alapon, társadalmi munkában végzi. Azonban vannak bizonyos költségek, melyek elengedhetetlenek, kötelezőek az egyesület működtetéséhez. Ilyen például a havi számlavezetési díj, vagy a domain név és a hozzá tartozó tárhely bérleti díja.

2020-ban több olyan rendezvényt is tervezünk szervezni, ahol közösségünk tagjai az előadásokon túl, megismerhetik egymást. Természetesen idén is megrendezésre kerül az Országos H. P. Lovecraft Találkozó, illetve évközben több, de rövidebb – nem egész napos – kerekasztal beszélgetést is szervezünk (az elsőn előre láthatóan Kornya Zsolt és Nemes Z. Márió lesz a meghívott vendégünk). Terveink közt szerepel felolvasó estek, kiállítások szervezése is, melynek első állomása az éppen aktuális alkotói pályázat és kiállítás.

A működéshez és rendezvények szervezéséhez elengedhetetlen a közösség anyagi támogatása. Az 1+1%-os felajánlásokat az egyesület csak szeptember fogja megkapni a NAV-tól egy összegben, azonban az év közbeni kötelezettségeinket addig is teljesítenünk kell. Ezért kiemelten fontos, hogy az 1+1%-os rendelkezésen felül, amennyiben lehetőséged van rá, támogasd az egyesületet.

Ha kérdésed van az 1+1%-os rendelkezéssel, a támogatással kapcsolatban, keress minket bizalommal: info@lovecraft.hu

Köszönjük támogatásodat.

Ha még nem tetted, csatlakozza Magyar H. P. Lovecraft Társasághoz, vidd hírét közösségünknek, az 1+1%-os felajánlás lehetőségéről. Megosztáshoz használd a bejegyzés eredeti linkjét: https://lovecraft.hu/2020/02/03/ado , vagy az alábbi képet:

Szerkesztve: 8 hónap telt el - MHPLT

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 03/02/2020 7:49 de.
Vidra kedvel
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Kedves barátaink, Lovecraft rajongók!

A Magyar H. P. Lovecraft Társaság 2020-tól jogosulttá vált az Adó 1+1%-os felajánlások fogadására, és a NAV szeptember 21-én elutalta a felajánlásokat. Remélni sem mertük volna, de az egyesület számlájára 173 683.- forint érkezett. Elképesztő!

Köszönjük a közösség nevében!

Az egyesület működésében ez egy jelentős összeg – kijelenthetjük, hogy ennyi pénz még soha nem volt a számlán egyszerre -, ezáltal 1 évre biztosítva vannak a működéshez szükséges anyagi feltételek, sőt, még marad is egy kevés. A fennmaradó összeget a II. Országos H. P. Lovecraft Találkozó megrendezéséhez fogjuk felhasználni, bár tény, hogy az összes költséget ez biztosan nem fogja fedezni, ezért a támogatói kampányt meg fogjuk tartani 2021 elején.

Hihetetlenül büszkék vagyunk közösségünkre, ismét megmutattuk, hogy képesek vagyunk az összefogásra, ha szükség van rá.

VálaszIdéz
Közzétéve : 24/09/2020 4:52 de.
Megosztás:
Scroll to top