Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Azilum #6 Cinegore.net ismertető  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

A Cibnegore.net ismertetője a legfrissebb Azilum lapszámról.

"Elcsépelt klisének hangzana, ha most azt mondanám, hogy az Azilum 16. száma minden Lovecraft-, vagy minden horrorrajongó számára kötelező darab, mert valójában egyiknek sem kell szigorú értelemben rajongóinak lennünk ahhoz, hogy élvezni tudjuk a kötetben megtalálható műveket. Ha akár csak egy írás is megragadja a figyelmünket, legyen szó novelláról, versről, vagy épp elemző írásról, máris megérte felcsapni az antológiát, hiszen olyan üzenetek vannak elrejtve a sorok között, amiben bárki megtalálhatja a számítását."

A magazin még elérhető a Dunwich Market webshopjából

Idéz
Közzétéve : 20/05/2020 8:02 de.
Megosztás:
Scroll to top