Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

The Colour Out of Space (Penguin Science Fiction)  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Még egy kiadást kap a The Colour Out of Space, ezúttal a Penguin sci-fi sorozatában. Előrendelhető, megjelenés augusztus 6-án.

A napi kérdés pedig, hogy mit ábrázol a borító? Szokták mondani, hogy rossz az, aki rosszra gondol... Nyilván a művészi szabadság sok mindent megenged és egy borítónak nem kell konkrétan a kiadvány tartalmát megjelenítenie, de ebben az esetben talán kicsit túlságosan is elvont az ábrázolás. Nehéz nem egy női alakra, és annak ölére asszociálni.

Egyébként a Penguin sci-fi sorozatának borítói elképesztően jók, hát ez most egy kissé weird lett. 😀

Idéz
Közzétéve : 16/06/2020 8:23 de.
Megosztás:
Scroll to top