Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Rémtörténetek járvány idejére - Ingyenes magyar nyelvű ebook  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Megjelent a Rémtörténetek járvány idejére avagy Maradj otthon, de nézz be az ágy alá! ingyenes ebook, mely a The Black Aether és az Azilum közös, ingyenes kiadványa. Válogatás az Aether Atrox, az Árnyak az időn túlról #1 antológiákban, és az Azilum magazinban megjelent novellákból.

Rémtörténetek járvány idejére ebook annak okán jött létre, hogy szeretnénk hozzájárulni ahhoz a csodás folyamathoz, mely a magyarországi könyvkiadók részéről indult ezekben a nehéz napokban. Lehetőségeink korlátozottak, ezért úgy döntöttünk, hogy az eddig nyomtatásban megjelent és már nem elérhető kiadványainkból készítünk válogatást, mely így 6 darab magyar szerző novelláját tartalmazza az Aether Atrox antológiából, illetve további 6 darab novellát az Árnyak az időn túlról antológiából és Azilum magazinokból.

Azonban egy kis meglepetéssel, exkluzivitással így is tudunk szolgálni. Wilum Hopfrog Pugmire A shoggothok szentségtelen odvában (Within Your Unholy Pit of Shoggoths, 2015) című novellája még sehol nem jelent meg magyar nyelvű fordításban. Sőt! W. H. Pugmire egyetlen novellája sem jelent meg magyar fordításban, az ebook-ban található eddigi első és egyetlen novellája itthon. Wilum sajnos már nem élhette meg a novella magyar nyelvű megjelenését, melyre még tavalyi halála előtt adott engedélyt. Wilum Hopfrog Pugmire 2019. március 26-án hunyt el 67 éves korában.

Az ebook ingyenesen, regisztráció nélkül letölthető a Dunwich Market lovecraftiánus vegyesboltból ezen a linken.

Tartalom

– Mearle Prout: A féreg háza (Somogyi Gábor fordítása)
– 
Körtvélyes Ákos: A kismadár és a fekete autó
– Arthur Machen: Az íjászok (Somogyi Gábor fordítása)
– 
Dushan Lechky: Soha már…
– Ralph Adams Cram: A Halál Völgye (Somogyi Gábor fordítása)
– 
Sam Eddison & J. B. Bachman: Isaac Caol öröksége
– Gustav Meyrink: A lila halál (Somogyi Gábor fordítása)
– 
Erdei Lilla: Az ébrény
– W. H. Pugmire: A shoggothok szentségtelen odvában (Somogyi Gábor fordítása)
– 
Veres Attila: Méltósággal viselt
– Fekete I. Alfonz: Egy csepp szín
– H. P. Lovecraft & Zealia Bishop: Medúza fürtjei (Somogyi Gábor fordítása)

Ez az első kiadványunk, de már tervezzük a folytatást áprilisra. Addig se felejtsd el, hogy az Azilum #16 magazin előrendelése már elindult, és április 12-ig fog tartani.

Ez az első saját ebook kiadványunk, melyet rohamtempóban állítottunk össze az ingyenes Calibre ebook készítő programmal. Az esetleges technikai anomáliákért előre is elnézést kérünk.

Idéz
Közzétéve : 25/03/2020 8:14 de.
Vidra és Mortii kedvelés
Vidra
Beavatott

Az alcímet egyszerűen imádom!A borító is nagyon zsivány, repül fel az ebook olvasóra.

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 27/03/2020 12:34 du.
T.J. kedvel
Megosztás:
Scroll to top