Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Lovecraft földjén (Lovecraft Country)  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Kijött az HBO 2020-as promó videója, és ugyebár abban van pár minimális jelenet a Lovecraft Country sorozatból is. Azt már egy ideje tudtuk, hogy az Agave Könyvek gondozásában fog megjelenni magyar nyelven a regény, azonban azt nem, hogy mikor. Így hát megkérdeztük a kiadót, Velkei Zoltán mindig jó fej volt a lovecrafti közösséggel, most is rögtön jött a válasz.

A kiadó mindenképpen megvárja a sorozat első részét a könyvvel. Na és, hogy ez pontosan mikor lesz? Ezt bizony még senki nem tudja, ugyanis a HBO sem tudott még konkrétumot mondani mikor indul a sorozat, mindössze annyit, hogy jövőre biztos jön.

Azért majd időnként zaklatjuk Zoliékat. 😉 

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 14/11/2019 9:30 de.
Megosztás:
Scroll to top