Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Előzetes információk az Azilum előfizetéshez  

  RSS
T.J.
 T.J.
Kultista Nagymester

Átemelve a Dunwich Market vegyesboltból, eredeti bejegyzésért erre tessék!


Február 1-én indul az Azilum magazin éves előfizetői akciója, melyben egyszeri megrendelés után, minden 2020-ban megjelenő új Azilum lapszámot (#16, #17, #18) automatikusan fogunk küldeni a címedre.

Fontos információk az előfizetéshez

Az előfizetés két részből fog állni, ebből az első 2020. február 1-től 2020. február 29-ig fog tartani. Ha ebben az időszakban fizetsz elő a magazinra, akkor 10% kedvezménnyel fogsz tudni előfizetni. Az előzetes információk szerint március közepéig tartott volna az akció, de ezen változtatnunk kellett.

Az előfizetés második szakasza 2020. március 1-től 2020. április 12-ig fog tartani. Ez a dátum az Azilum #16 előrendelésének a vége, tehát amíg tart az idei első lapszám előrendelése, addig elő is tudsz fizetni a magazinra 2020-ra. Azonban ebben az időszakban már teljes áron fogsz tudni előfizetni.

Nagyon fontos, hogy mind a kettő előfizetői verziónál, mindenképpen kikerülöd az év közbeni áremelkedést. Tehát ha a magazin ára – követve az euró árfolyamot, vagy a nyomdai illetve szállítási költség növekedését – megemelkedik év közben, te akkor is azon az áron fogod kapni, ami az előfizetői szerződésedben szerepelni fog. Természetesen, ha valamilyen csoda történik, és a szállítási költségek csökkennek, akkor a különbözetet visszatérítjük, vagy kuponkód formájában felhasználhatod a vegyesboltban.

Április 12. után már nem lesz lehetőség idei előfizetésre. Csak teljes évre, tehát évi három lapszámra lehet előfizetni, a következő évben meg kell újítani majd az előfizetést.

Ahogy azt jeleztük, az Azilum magazin 2020-tól évi három alkalommal fog megjelenni. Azonban az eddigi 120 oldal helyett, lapszámonként 160 oldalon fogjuk szállítani a lovecraftiánus tartalmat. Ez természetesen azt jelenti, hogy az egyes lapszámok ára nőni fog. Azonban éves szinten valójában közel ugyan annyit, minimálisan kell többet költened a magazinokra, mint 2019-ben (nem több, mint pár száz forint), ugyanis egy darab szállítási költséggel kevesebbet kell kifizetned. (Mielőtt megkérdeznéd, nem fogunk áttérni éves megjelenésre.)

Az Azilum magazin 2020 évi megjelenési periódusa:

  Előrendelés kezdete: Előrendelés vége:
Azilum 16. előrendelés: Március 16. Április 12.
Kiszállítás indul: Április 20.  
Azilum 17. előrendelés: Július 13. Augusztus 9.
Kiszállítás indul: Augusztus 17.  
Azilum 18. előrendelés: November 2. November 22.
Kiszállítás indul: December 7.  

A fentiek előzetes információk, a magazinok és az előfizetés árát jövő héten fogjuk megosztani. Természetesen betekintés fogunk adni az Azilum 2020-as évébe, bár egyelőre nem fogunk tudni pontos tartalmat mutatni, de biztosak vagyunk benne, hogy elegendő lesz ahhoz, hogy az előfizetést válaszd. Biztosak vagyunk benne, hogy a magazin 3 éves működése, az eddigi 15 lapszám, illetve Somogyi Gábor személye és fordítói csapatának munkája, bőségesen elegendő garancia arra, hogy az Azilum magazin 2020-ban is a megszokott, minőségi, Magyarországon egyedülálló lovecraftiánus tartalmat fogja elhozni neked.

W. W.

Idéz
Közzétéve : 17/01/2020 10:38 de.
Vidra és Mister Noyes kedvelés
Témacímkék
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció