Megosztás:
Notifications
Clear all

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! Új szabályt vezettünk be, frissen regisztrálók első hozzászólását az adminisztrátoroknak kell jóváhagyniuk. Javasoljuk, hogy az első hozzászólásodat a Fórum teszt topicba írd, rövid időn belül jóváhagyjuk.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Black Friday (2019)  

  RSS
MHPLT
Nagy Öreg

Bár a Black Friday idén november 29-re esik (hálaadást követő péntek), a Fumax kiadó webshopjában már ma Fekete Péter Péntek (pontosabban Felejthetetlen Fekete Fumax Fesztivál) van. Van pár cím, amit érdemes lehet most beszerezni, elég szép kedvezményekkel:

Vellitt Boe álom-utazása 2 395 Ft 1 500 Ft

Képtelen történetek, másvilági mesék 3 390 Ft 2 500 Ft

Fekete Tom balladája 2 200 Ft 1 500 Ft

Pár feltétel van azért a Fumaxnál:
"- minimum rendelési összeg: 3000 Ft
- az árváltozás jogát fenntartjuk az akció alatt is - az akció emellett csak a készlet erejéig érvényes (amely egyes termékek esetében erősen korlátozott)!
- itt különösen szigorúan fogjuk venni, hogy egy héten belül át kell venni a rendeléseket - kivéve, ha előrendelés is van az akciós termékek mellett, ez esetben természetesen az előrendelt kiadvány megjelenése után lehet átvenni.
- az akció kedd nagyjából 18:00-ig tart."

Ha van további olyan akció, ami érdekes lehet a közösségnek, ne tétovázz megosztani hozzászólásban.

"Never Explain Anything" - H. P. Lovecraft

Idéz
Közzétéve : 22/11/2019 7:34 de.
Megosztás:
Scroll to top