Megosztás:

TÁMOGASD TE IS ADÓD 1+1%-VAL A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG MUNKÁJÁT, A MAGYARORSZÁGI LOVECRAFTIÁNUS KÖZÖSSÉG FEJLŐDÉSÉT!  Részletes információk ebben a bejegyzésben.

 

FIGYELEM! A fórum még koránt sem érte el végleges állapotát, vannak még bizonyos funkciók, melyek nem működnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek is elkészüljenek. FIGYELEM! Az első dolgod az legyen, olvasd el a Moderálási alapelvek és a fórum használata témát, amit elérhetsz ezen a linken.

Különösen fontos, hogy elolvasd el a Regisztráció után "Nickname" megváltoztatása bejegyzést!

Az Attraktor kiadó weird/dark kötetei  

  RSS
szujo.n
Jelölt

Az Attraktor kiadó leginkább kultúrtörténettel foglalkozik, de adnak ki szépirodalmi alkotásokat is. Két sorozatuk a fórum látogatóit is biztosan érdekli, de az Attraktor olyannyira nem foglalkozik a marketinggel, hogy szinte utána kell járni az új megjelenéseknek. Az alábbi (Molyos) listákon minden eddigi cím megtalálható:

A fantasztikus irodalom klasszikusai

Az Attraktor kiadó bűnügyi és gótikus sorozata

Érdekesség, hogy az egyik kötetben szerepel Perley Poore Sheenan Rézhercegnő című elbeszélése, ami korábban már megjelent magyarul. Méghozzá 1918-ban!!! Akinek ebből a kiadásból megvan egy hibátlan példány, az mondjon egy árat (úgy sem tudom kifizetni, csak kíváncsi vagyok)!

Idéz
Közzétéve : 08/02/2020 9:46 de.
Mortii és Vidra kedvelés
Témacímkék
Vidra
Beavatott

Az a baj, hogy borzalmasan drágák, ahhoz képest, hogy milyen vékony kis kiadványok. A terjesztést sem viszik túlzásba. Azért a moly.hu-n keresztül a HPL verseskötetet én is beszereztem.

- Vidra

VálaszIdéz
Közzétéve : 08/02/2020 11:39 de.
Mortii
Jelölt

@vidra

Libriben általában kapható, az eddig megjelenteket mind onnan szereztem. Az ára valóban borsos (bár nekem van némi kedvezményem az említett kereskedőnél). Egyébként eddigi tapasztalataim alapján elég igényes a szerkesztés és jó minőségűek a könyvek annak ellenére, hogy puha kötésűek.

A Bűnügyi és gótikus kötetek eddigi tapasztalataim alapján ponyva kategóriásak, viszont egyszerűségük ellenére rendkívül szórakoztatóak. 

Mortii

VálaszIdéz
Közzétéve : 17/02/2020 2:36 du.
Vidra kedvel
Megosztás:
Scroll to top

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció